Uutiset‎ > ‎

Vartu-koulutuspäivä

lähettänyt Juha Koksalo 8.11.2018 klo 10.12

Lauantaina 19.1. on tarkoitus järjestää Tuusulassa MPK:n jäsenjärjestöjen viestijöiden vartu-koulutuspäivä (vartu = varautumis- ja turvallisuuskoulutus). Koulutus toteutetaan yksipäiväisenä kurssina noin kello 9.00–16.00 ja pitkämatkalaisille on varattu majoitusmahdollisuus.

Koulutuksessa läpikäydään MPK:n ja jäsenjärjestöjen yhdessä toteuttamaa Kokonaisturvallisuushanketta hankekoordinaattori Pekka Rintalan johdolla. Koulutuksen ohjelma tulee koostumaan tietoiskuista sekä työryhmätyöskentelystä. Tietoiskujen teemoina ovat muun muassa paikallisen (kuntien) ja alueellisen (maakuntien) varautumisen perusteet, järjestöt turvallisuustoimijoina, tilannekatsaus (koulutus)järjestöjen maakunnallisten yhteistyöryhmien toiminnasta sekä turvallisuusviestinnän ammattilaisen alustus aiheeseen.

Lisätietoa Järjestöjen koulutusverkostohankeesta löydät oheisesta tiedotteesta: https://mpk.fi/Ajankohtaista/ArticleID/474/Järjestöjen-koulutusverkostohanke-parantaa-maakuntien-turvallisuusyhteistyötä?fbclid=IwAR00GELAItizukYnxO98bDHCb1LVphhSyC8AIv3WIdYxC8wjEHb2NmMPjh0.


Ilmoittautumiset mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin viimeistään ma 19.11. mennessä osoitteeseen
mpkltoimisto@mpkl.fi


Comments