Uutiset‎ > ‎

Uutiskirje 12-2015

lähettänyt Juha Koksalo 30.12.2015 klo 6.24

Arvoisa yhdistyksemme jäsen,

Tämän kirjeen liitteenä saat toimintasuunnitelmamme vuodelle 2016. Vuosi käynnistyy taas perinteisesti loppiaisaattona, jolloin ohjelmassa on perinteinen Yöpyminen luonnossa –tapahtuma. Mielenkiintoisten tehtävärastien lisäksi sinulle tarjotaan mahdollisuus yöpyä yhdistyksen laavussa tai omistamassamme puolijoukkueteltassa. Mikäli yöpyminen ei jostain syystä innosta, pelkkä iltaohjelmaankin osallistuminen tai eväiden nauttiminen talvisessa luonnossa on mahdollista. Tervetuloa!

 

Vuoden vaihtuessa tapahtuu taas muutoksia yhdistyksemme hallituksessa. Entinen puheenjohtajamme ja myös hallituksessa pitkään toiminut Kalevi Isokivijärvi halusi luopua hallituspaikastaan ja tehdä tilaa uudelle varapuheenjohtajallemme Arto Moisiolle. Täysin ei Kassu meitä kuitenkaan hylännyt, vaan lupasi ottaa hoitaakseen laavuisännän pestin. Haluankin kiittää Kassua yhdistyksemme eteen tekemästään aktiivisesta työstä, joka edelleen jatkuu hallituksen ulkopuolellakin. Arto Moisiolle haluan myöskin lausua kiitokseni rohkeudesta astua varapuheenjohtajan rooliin ja toivottaa hänet lämpimästi tervetulleeksi hallitukseemme!

 

Niin uusille kuin vanhoillekin jäsenillemme haluan muistuttaa, että laavun ja saunan käyttö on teille ilmaista. Vettä löytyy tontilla olevasta kaivosta ja sähköäkin on tarvittaessa saatavilla nyt paikalleen asennetun aggregaatin muodossa. Saunaa vuokrataan myös ulkopuolisille varsin edulliseen hintaan. Laavu kannattaa pitää mielessä myös omia tai esimerkiksi lasten juhlia järjestäessäsi!

 

Käytämme tekstiviestejä yhdistyksen tiedotuskanavana muistuttamassa tulevista tapahtumistamme. Mikäli et jostakin syystä ole tähän mennessä saanut tekstiviestejä, lähetäthän tekstiviestillä oman nimesi ja sanan TIEDOTE yhdistyksen numeroon 040-7490609. Mikäli numerosi on jostakin syystä muuttunut, me emme sitä voi mitenkään tietää, joten ilmoitathan meille myös uuden numerosi. Antamaasi puhelinnumeroa ei käytetä mihinkään yleiseen mainontaan, vaan puhtaasti oman yhdistyksemme käyttöön. Yhdistyksen numero ja puhelin on tiedottajan hallussa ja siitä numerosta EI pääsääntöisesti vastata puheluihin. Mikäli sinulla on asiaa jollekin yhdistyksen toimihenkilölle tai hallituksen jäsenelle, käytä toimintasuunnitelman kääntöpuolelta löytyviä puhelinnumeroita.

 

Muistutan myös, että yhdistykselle on valittu kaksi ampuma-asekouluttajaa, Juhani Saarela ja Pertti Luoma, jotka ovat molemmat hyväksytysti läpäisseet poliisihallinnon järjestämän koulutuksen. Tällainen yhdistykselle haettu ja poliisin omaan rekisteriin ampuma-asekouluttajaksi kirjattu henkilö on ainoa henkilö yhdistyksessä, joka voi pyydettäessä todentaa allekirjoituksellaan poliisiviranomaiselle hakijan harrastuneisuuden ampumapäiväkirjoista ja tarvittaessa ratapäiväkirjoista. Tämä kannattaa yhdistyksen jäsenenä pitää mielessä ampuma-aselupia hakiessasi.

 

Edelleen on ollut ilmassa vilkasta keskustelua siitä, miten jäsenmaksumme 30€ jakautuu yhdistyksen, piirin ja liiton kesken. Lupasin tätä asiaa selventää tässäkin jäsenkirjeessä. Reserviläisliiton osuus jäsenmaksusta on 13.5€, Reserviläinen –lehden osuus 8.5€, Pirkanmaan Reserviläispiirin osuus 2.5€ sisältäen Pirkan Viesti –lehden ja yhdistyksemme oma osuus 5.5€. Kuten huomaatte, jäsenmaksusta vain noin viidesosa tulee yhdistyksemme omaan käyttöön! Syyskokouksessa päätimme olla nostamatta jäsenmaksuamme, mutta jos haluat tukea yhdistystämme VAPAAEHTOISEN lahjoituksen muodossa, voit sen suorittaa sopivaksi katsomallasi summalla alla olevalla tilisiirrolla, jolloin raha tulee suoraan oman yhdistyksemme käyttöön. Huomatkaa nyt vielä, että oheinen tilisiirto EI OLE JÄSENMAKSU, vaan VAPAAEHTOINEN lahjoitus.

Haluan myös lämpimästi kiittää kaikkia viimevuotisia yhdistyksemme tukijoita!

 

                                                                                                       Aktiivista vuotta 2016 toivottaen,

                                                                                                       Olli Järvensivu, puheenjohtaja

                                                                                                                                   

Saajan
tilinumero

IBAN

Tampereen Seudun Osuuspankki
FI65 5537 2940 0011 31

BIC

OKOYFIHH

 

Saaja

Lavajärven Seudun Reservinaliupseerit r.y.

Komuntie 24,  34130 Ylinen

Vapaaehtoinen lahjoitus 2016

 

Tekstiruutu:             TILISIIRTO

Maksajan               nimi ja osoite

 

 

 

Allekirjoitus

 

Viitenumero

 

Tililtä nro

 

Eräpäivä

 

Euro

 

 

Maksu välitetään saajalle maksujenvälityksen ehtojen mukaisesti ja vain maksajan ilmoittaman tilinumeron perusteella.

Ċ
Juha Koksalo,
30.12.2015 klo 6.24
Comments