Uutiset‎ > ‎

Jäsenkirje 2018

lähettänyt Juha Koksalo 18.12.2017 klo 8.35

Arvoisa yhdistyksemme jäsen,

Haluan aloittaa tämän kirjeen nöyrällä kiitoksella sotiemme veteraaneille ja lotille, joiden ponnistelujen ja uhrausten ansiosta meidän on helppo elää vapaassa maassamme ja juhlia sen 100-vuotista itsenäisyyttä!

Erityiskiitos myös kunniajäsenellemme Paavo Mäntyniemelle, joka piti kevätkokouksessamme hienon esitelmän otsikolla Veteraanin puheenvuoro.

Itsenäisyytemme 100-vuotisjuhlavuosi on ollut paitsi tapahtumarikas ja juhlava, niin myös varsin työn täyteinen meidän yhdistyksessämme. Ylpeänä ja kiitollisena voin todeta, että vuosia vireillä ollut hankkeemme, tykkikatos ja majoituskorsu, on nyt vihdoin saatu maaliin ja avajaisia juhlittiin 70 jäsenemme voimin lokakuun makkaranpaistoillan yhteydessä. Touko - lokakuun aikana talkootyötunteja kertyi 366 kappaletta, mikä tarkoitti melko tiivistä työtahtia vallankin kun kesä – heinäkuussa kerättiin vain voimia tuohon syksyn loppukiriin. Rahallista avustusta olemme saaneet niin Reserviläisliitolta, Ylöjärven kaupungilta kuin jäseniltämmekin. Lisäksi olemme saaneet jäseniltämme myös lahjoituksia rakennustarvikkeiden muodossa. Tässä yhteydessä haluankin kiittää kaikkia lahjoittajia ja talkoolaisia, jotka kuluneena vuonna ja myös aiemmin olette mahdollistaneet tämän rakennuksen valmistumisen. Muistetaanhan sitten myös ahkerasti käyttää näitä uusia tilojamme!

Ensimmäinen yhteinen mahdollisuus noiden tilojen käyttöön on loppiaisaattona, jolloin pidetään perinteinen Yöpyminen luonnossa –tapahtuma. Toki luonnossa tai teltassakin voi yöpyä, mutta käytämme toki korsua, kun sellainen nyt on olemassa.

Korsu pääsee myös kovaan testiin toukokuun alussa, jolloin on yhdistyksemme vuoro järjestää piirin Kevätyön Koukkaus –tapahtuma, jossa se toimii kilpailutoimistona ja järjestäjien majoitteena.

Etenkin toukokuussa tarvitaan toimitsijoita/ rastimiehiä tuohon koko piiriä palvelevaan tapahtumaan, jossa voimme näyttää osaamistamme muille yhdistyksille.

Mikäli ihmettelet, miksi perinteisesti Hangasradalla olevat ammunnat on nyt merkitty liitteenä olevaan toimintasuunnitelmaan avoimiksi sekä ajaltaan että paikaltaan, on syynä mahdollinen ampumaradan kunnostus tulevan kesän aikana. Vasta kun asia varmistuu, tarkennamme ammunnat tekstiviestien avulla.

Jatkamme tulevanakin vuonna osallistumistamme kahteen, sanoisinko nyt jo perinteiseen tapahtumaan; Haverin konepäivät ja Karhen markkinat. Viime vuoden alkukankeuden jälkeen toivonkin hieman runsaampaa osallistumista konepäiviä edeltävän illan/ yön tapahtumaan, jossa yövymme Haverin alueella hoitaen samalla näytteilleasettajien kaluston vartioinnin. Mikäli haluat virkistää muistiasi tai kokeilla vaikka ensimmäistä kertaa millaista on yöpyä puolijoukkueteltassa suviyössä, niin tervetuloa mukaan!

Toimintarikasta reserviläisvuotta 2018 toivottaen,

Olli Järvensivu, puheenjohtaja

Lavajärven Seudun Reservinaliupseerit ry

Ċ
Juha Koksalo,
18.12.2017 klo 8.35
Comments