Uutiset‎ > ‎

Jäsenkirje 2017

lähettänyt Juha Koksalo 5.1.2017 klo 9.22   [ 5.1.2017 klo 9.26 päivitetty ]

Arvoisa yhdistyksemme jäsen,

Kuluneena vuonna yhdistyksemme oli taas näyttävästi esillä mm. Haverin konepäivillä ja Karhen markkinoilla hoitaen sekä liikenteenohjauksen että yhdistyksen toiminnan esittelyn omalla osastollaan. Varsin suosittu oli myös molemmissa tapahtumissa vedetty laserammuntakilpailu. Tulevana vuonnakin olemme vahvasti läsnä näissä tapahtumissa ja lisämausteena tulee olemaan konepäiviä edeltävän illan/ yön tapahtuma, jossa yövymme Haverin alueella hoitaen samalla näytteilleasettajien kaluston vartioinnin. Tervetuloa mukaan!

Olethan myös huomannut yhdistyksen Facebook –sivut, jotka ovat olleet toiminnassa keväästä 2016 alkaen. Käyhän tykkäämässä!

Suurimpana tavoitteena ensi vuodelle mainittakoon majoituskorsun ja tykkikatoksen valmiiksi rakentaminen. Aiomme hakea urakkaan talkooavustusta mm. kaupungilta, mutta myös talkoolaisia asian ympärillä tarvitaan. Poissuljettu ei ole sekään vaihtoehto, että halutessasi voit tukea urakkaamme lahjoituksen muodossa. Tämä onnistuu helpoimmin maksamalla alla olevalla tilisiirrolla suoraan yhdistyksen tilille. Laitathan viesti –kenttään viitteen Vapaaehtoinen lahjoitus 2017. Lämmin kiitos myös kaikille viimevuotisille tukijoillemme!

 

                                                                                  Antoisaa vuotta 2017 toivottaen,

                                                                                  Olli Järvensivu, puheenjohtaja

 

Seuraavaksi tärkeää aselupa-asiaa:

 Uuden hallussapitoluvan haltijan TULEE osoittaa harrastuksen jatkuminen.

 Poliisi on antanut 20.5.2016 ohjeen ampumaharrastuksen jatkumisen osoittamisesta ampuma-aselain 53a§:n mukaan.

 Ohje koskee toistaiseksi voimassa olevan pistoolin, pienoispistoolin, revolverin tai pienoisrevolverin (cal 22) haltijoita.

 Mikäli em. aseitten hallussapitolupaa koskeva hakemus on jätetty ennen 13.6.2011, ohjeistus ei ole voimassa.

 Jos em. aseen hallussapitolupaa koskeva hakemus on jätetty 13.6.2016 jälkeen, tulee luvan haltijalle velvollisuus osoittaa harrastuksen jatkuminen.

Tämä tarkoittaa seuraavaa: viiden (5) vuoden välein tulee esittää poliisille todistus harrastuksen jatkumisesta. Todistus on samanlainen kuin mikä on tarvittu luvan saamiseksi.

Todistuksia voivat kirjoittaa poliisin hyväksynnän saaneet ampuma-asekouluttajat.

 Harrastuneisuus tulee olla todennettavissa esim. Ampumapäiväkirjalla (allekirjoitettu). Ampumakertoja pitää olla Vähintään 4 (neljä) edeltävän 12 kuukauden aikana. Ampumakerrat eivät voi olla peräkkäisinä päivinä.

 Luvanhaltijan tulee itse huolehtia, että esittää todistuksen poliisille viiden vuoden välein, eikä poliisilta tule erillistä muistutusta. Todistuksen toimittamatta jättäminen voi johtaa luvan peruuttamiseen.

 

Tiedustelut: Juhani Saarela  p.050-68150                    

Hyvää Joulua ja Edistyksellistä Uutta vuotta!

                                                                                       Juhani Saarela ja Pertti Luoma

                                                              Lavajärven yhdistyksen ampuma-asekouluttajat

Ċ
Juha Koksalo,
5.1.2017 klo 9.22
Comments