Uutiset‎ > ‎

Jäsenkirje 2015

lähettänyt Juha Koksalo 19.12.2014 klo 23.13

Arvoisa yhdistyksemme jäsen,

Tässä sinulle tuore toimintasuunnitelmamme vuodelle 2015. Tapahtumarikas vuosi kannattaa aloittaa jo heti loppiaisaattona, jolloin ohjelmassa on perinteinen Yöpyminen luonnossa –tapahtuma. Mielenkiintoisten tehtävärastien lisäksi sinulle tarjotaan oiva mahdollisuus yöpyä yhdistyksen omistamassa puolijoukkueteltassa ja mikäli yöpyminen ei jostain syystä innosta, pelkkä iltaohjelmaankin osallistuminen ja eväiden nauttiminen toivottavasti talvisessa luonnossa on mahdollista.

 

Vuoden vaihtuessa myös yhdistyksen hallituksessa tapahtuu muutoksia. Pitkään ja ansioituneesti yhdistyksen sihteerinä toiminut Mika Hirvijoki ottaa vastuulleen tiedottajan tehtävät vastaten yhdistyksen tekstiviestijärjestelmästä ja jäsenrekisteriin liittyvistä asioista. Uutena sihteerinä aloittaa Anu Mätäsniemi. Välitänkin kiitokset aktiivisuudesta molemmille ja onnea uusiin tehtäviin!

 

Tulevaisuudessa tulemme vielä entistä enemmän käyttämään tekstiviestejä yhdistyksen tiedotuskanavana. Mikäli et jostakin syystä ole tähän mennessä saanut tekstiviestejä, lähetäthän tekstiviestillä oman nimesi ja sanan TIEDOTE yhdistyksen numeroon       040-7490609. Mikäli numerosi on jostakin syystä muuttunut, me emme sitä voi mitenkään tietää, joten ilmoitathan meille myös siitä. Samoin jos et jostakin syystä halua viestejämme, siitäkin ilmoitus edellä mainittuun numeroon. Yhdistyksen numero ja puhelin on tiedottajan hallussa ja siitä numerosta EI pääsääntöisesti vastata puheluihin. Mikäli sinulla on asiaa jollekin yhdistyksen toimihenkilölle tai hallituksen jäsenelle, käytä toimintasuunnitelman kääntöpuolelta löytyviä puhelinnumeroita.

 

Yhdistykselle on myös valittu kaksi ampuma-asekouluttajaa, Juhani Saarela ja Pertti Luoma, jotka ovat molemmat hyväksytysti läpäisseet poliisihallinnon järjestämän koulutuksen. Tällainen yhdistykselle haettu ja poliisin omaan rekisteriin ampuma-asekouluttajaksi kirjattu henkilö on ainoa henkilö yhdistyksessä, joka voi pyydettäessä todentaa allekirjoituksellaan poliisiviranomaiselle hakijan harrastuneisuuden ampumapäiväkirjoista ja tarvittaessa ratapäiväkirjoista. Tämä kannattaa yhdistyksen jäsenenä pitää mielessä ampuma-aselupia hakiessasi.

 

Syyskokouksessa oli vilkasta keskustelua siitä, miten jäsenmaksumme 30€ jakautuu yhdistyksen, piirin ja liiton kesken. Lupasin tätä asiaa selventää tässä jäsenkirjeessä. Reserviläisliiton osuus jäsenmaksusta on 13.5€, Reserviläinen –lehden osuus 7.5€, Pirkanmaan Reserviläispiirin osuus 2.5€ sisältäen Pirkan Viesti –lehden ja yhdistyksemme oma osuus 6.5€. Kuten huomaatte, jäsenmaksusta vain noin vajaa viidesosa tulee yhdistyksemme omaan käyttöön! Kokouksessa olikin puhetta, että jos joku haluaa tukea yhdistystämme VAPAAEHTOISEN lahjoituksen muodossa, voi sen suorittaa sopivaksi katsomallaan summalla alla olevalla tilisiirrolla, jolloin raha tulee suoraan oman yhdistyksemme käyttöön. Tarvetta lahjoituksille kyllä löytyy pakollisten kiinteiden menojen lisäksi mm. tykkikatoksen ja majoitustilojen valmiiksi rakentamisessa. Huomatkaa nyt vielä, että oheinen tilisiirto EI OLE JÄSENMAKSU, vaan VAPAAEHTOINEN lahjoitus!

 

Muistattehan, että yhdistyksen jäsenille laavun ja saunan käyttö on ilmaista! Vettä löytyy tontilla olevasta kaivosta ja sähköäkin on kevään mittaan saatavilla uuden tuliterän aggregaatin muodossa. Lisäksi saunaa vuokrataan ulkopuolisillekin varsin edulliseen hintaan. Kannattaa pitää paikka mielessä myös omia juhlia järjestäessäsi!

                                                                                 

                                                                                    Aktiivista vuotta 2015 toivottaen,

                                                                                    Olli Järvensivu, puheenjohtaja

                                                                                                   

Ċ
Juha Koksalo,
19.12.2014 klo 23.13
Comments